Program Nilam dan TV Pusat Sumber Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu [ sahutTV ] telah dilancarkan oleh Encik Kamaruddin bin Ismail, Penolong Pustakawan Kanan, Perpustakaan Awam Daerah Hulu Terengganu pada 26 Febuari 2017. TV PSS adalah merupakan program sokongan pusat sumber kepada sekolah bagi menghasilkan pembelajaran yang kreatif dan inovatif.

Berikut ialah maklumat bagi media sosial SAHUT yang boleh dilayari melalui laman web, youtube dan faccebook sekolah dimana sesiapa sahaja boleh berinteraksi dengan kami serta mendapat perkembangan terkini tentang sekolah.

Semasa pelancaran program tersebut, montaj TV PSS SAHUT [ sahutTV ] juga ditayangkan secara eksklusif didewan perdana SAHUT. Montaj itu juga boleh dilayari melalui saluran youtube sahutTV https://youtu.be/J4TvVr4HvWA

Berita & Peristiwa

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

PERTANDINGAN BAHAS PIALA PERDANA MENTERI ZON C 2017

 

 Kami warga SAHUT mengucapkan selamat datang kepada semua kontijen SBP Zon Timur dari Terengganu, Kelantan, Pahang & Johor. Semoga anda semua berpuashati dengan layanan kami.

 Tarikh :

11 Mac 2017

Jam :

8.30 ptg

Tempat :

Bilik Khas & Kelas

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 LAWATAN BERMAKLUMAT KE INDONESIA

 

3 orang guru pengiring dan 30 pelajar mengikuti lawatan ke Pulau Karimun, Riau, Indonesia . Lawatan ini bermula 9 - 11 Mac 2017 yang bertujuan untuk berkolaborasi  dengan sekolah disana dan mengeratkan silaturrahim sesama rumpun bangsa yang sama dengan semangat ASEAN.

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  

 

 

 

 

 

Countdown SPM

Time passed:
1
6
Days
0
0
Hours
4
4
Minutes
1
8
Seconds
TIME IS GOLD

Waktu

Waktu Solat

Pelawat

1.png4.png2.png4.png4.png4.png
Today49
Yesterday85
This week238
This month2277
Total142444

Who Is Online

1
Online

Wednesday, 22 November 2017 13:03
Powered by CoalaWeb