Pada 25 - 27 Febuari 2017 pelajar SAHUT seramai 10 orang telah mengikuti program Nadwah Kepemimpinan Islam (NKI) SBP peringkat kebangsaan di Peladang Setiu Agro Resort selama tiga hari. Program NKI merupakan program tahunan SBP yang bertujuan untuk menggilap bakat kepemimpinan dan sahsiah BADAR (Badan Dakwah & Rohani). Mereka yang mengikuti program ini bertindak sebagai pemangkin dalam menggerakkan aktiviti kerohanian dan usrah di kalangan pelajar diperingkat sekolah masing- masing.

Tahniah juga kepada SAHUT yang telah muncul sebagai pasukan terbaik negeri Terengganu. TV PSS SAHUT yang baru dilancarkan pada minggu ini juga diberi ruang untuk berlintas  langsung dari Peladang Setiu Agro Resort dengan menemuramah dengan pengetua SAIS, pengurus eksekutif belia YADIM, fasilitator yang terdiri pelajar IPTA dan peserta yang terlibat.

COUNTDOWN SPM 2018

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Sunday, 18 November 2018 14:33