Pada 25 - 27 Febuari 2017 pelajar SAHUT seramai 10 orang telah mengikuti program Nadwah Kepemimpinan Islam (NKI) SBP peringkat kebangsaan di Peladang Setiu Agro Resort selama tiga hari. Program NKI merupakan program tahunan SBP yang bertujuan untuk menggilap bakat kepemimpinan dan sahsiah BADAR (Badan Dakwah & Rohani). Mereka yang mengikuti program ini bertindak sebagai pemangkin dalam menggerakkan aktiviti kerohanian dan usrah di kalangan pelajar diperingkat sekolah masing- masing.

Tahniah juga kepada SAHUT yang telah muncul sebagai pasukan terbaik negeri Terengganu. TV PSS SAHUT yang baru dilancarkan pada minggu ini juga diberi ruang untuk berlintas  langsung dari Peladang Setiu Agro Resort dengan menemuramah dengan pengetua SAIS, pengurus eksekutif belia YADIM, fasilitator yang terdiri pelajar IPTA dan peserta yang terlibat. 

Berita & Peristiwa

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

PERTANDINGAN BAHAS PIALA PERDANA MENTERI ZON C 2017

 

 Kami warga SAHUT mengucapkan selamat datang kepada semua kontijen SBP Zon Timur dari Terengganu, Kelantan, Pahang & Johor. Semoga anda semua berpuashati dengan layanan kami.

 Tarikh :

11 Mac 2017

Jam :

8.30 ptg

Tempat :

Bilik Khas & Kelas

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 LAWATAN BERMAKLUMAT KE INDONESIA

 

3 orang guru pengiring dan 30 pelajar mengikuti lawatan ke Pulau Karimun, Riau, Indonesia . Lawatan ini bermula 9 - 11 Mac 2017 yang bertujuan untuk berkolaborasi  dengan sekolah disana dan mengeratkan silaturrahim sesama rumpun bangsa yang sama dengan semangat ASEAN.

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  

 

 

 

 

 

Countdown SPM

Time passed:
1
6
Days
0
0
Hours
4
4
Minutes
3
8
Seconds
TIME IS GOLD

Waktu

Waktu Solat

Pelawat

1.png4.png2.png4.png4.png4.png
Today49
Yesterday85
This week238
This month2277
Total142444

Who Is Online

1
Online

Wednesday, 22 November 2017 13:03
Powered by CoalaWeb