Pada 14 April 2017 Panitia Kimia & Matematik telah mengadakan program Perkongisian Pintar antara guru muda SAHUT dengan pelajar SMK Matang. Objektif program ini diadakan ialah SAHUT sebagai Sekolah Kluster Kecemerlangan mewujudkan perkongsian ilmu dengan sekolah berdekatan dalam meningkatkan kecemerlangan daerah Hulu Terengganu. Program ini juga adalah sebahagian program panitia kimia daerah yang memberi pendedahan & keyakinan kepada pelajar SAHUT sendiri dalam memantapkan ilmu mereka.

Guru pengiring Kimia dan Matematik menerima cenderamata dari Guru Kanan Matapelajaran Sains & Matemati SMK Matang. Semoga program dapat diteruskan pada masa akan datang di sekolah yang lain.

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Total201262