Pada 14 April 2017 Panitia Kimia & Matematik telah mengadakan program Perkongisian Pintar antara guru muda SAHUT dengan pelajar SMK Matang. Objektif program ini diadakan ialah SAHUT sebagai Sekolah Kluster Kecemerlangan mewujudkan perkongsian ilmu dengan sekolah berdekatan dalam meningkatkan kecemerlangan daerah Hulu Terengganu. Program ini juga adalah sebahagian program panitia kimia daerah yang memberi pendedahan & keyakinan kepada pelajar SAHUT sendiri dalam memantapkan ilmu mereka.

Guru pengiring Kimia dan Matematik menerima cenderamata dari Guru Kanan Matapelajaran Sains & Matemati SMK Matang. Semoga program dapat diteruskan pada masa akan datang di sekolah yang lain.

Wednesday, 22 November 2017 13:03