Sambutan Hari Guru peringkat sekolah dengan tema " WHITE & PURPLE " telah dilakukan dengan lancar. Dimulakan dengan senamrobik serta tarian zumba guru perempuan. Selepas itu diadakan sukaneka seperti basketball 3 on 3, bola jaring, pertandingan memasak dan sebagainya yang berujuan untuk mengeratkan hubungan silaturahim.

Pada jam 11 acara didewan bermula dengan ucapan pengerusi PIBG dan perutusan menteri pendidikan, pengarah pendidikan terengganu serta persembahan pelajar.

Wednesday, 22 November 2017 13:01