Sambutan Hari Guru perimgkat daerah Hulu Terengganu telah diadakan pada 25 Mei 2017 di SMK Seri Berang yang telah dirasmikan oleh YB Dato' Rozi bin Mamat, Pengerusi Jawatan Kuasa Belia, Sukan & Sumber Manusia Terengganu. SAHUT telah mendapat 4 penghargaan iaitu Guru Cemerlang Daerah, Ustazah Nur Hayati binti Yusoff, Guru Inovasi Daerah Encik Mohd Zaid bin Ismail, Pengurusan Sekolah Terbaik Daerah & Pengurusan PIBG Terbaik Daerah. Syabas diucapkan kepada pengetua cemerlang SAHUT, Sekolah Kluster Kecemerlangan.

Wednesday, 22 November 2017 13:01