Assalamualaikum kepada semua untuk menghadiri majlis di atas yang akan diadakan pada 8 Julai 2017 ( Sabtu ) di Dewan Perdana, SAHUT bermula jam 10 pagi. Semoga kehadiran Dato' / Tuan / Puan akan memeriahkan lagi majlis kami.

Majlis gotong royong memasak gulai daging lembu dan rendang ayam telah diadakan awal pagi. Seekor lembu telah disumbangkan oleh PIBG dan ayam 44 ekor telah disembelih sendiri oleh pelajar sebagai amali sembelihan dianjurkan oleh panitia pendidikan islam. Gotong royong ini telah disertai oleh guru, pelajar, PIBG, ibubapa dan alumni SAHUT telah mengeratkan lagi ukhwah silaturahim komuniti SAHUT.

Tetamu terhormat dalam majlis ini ialah Pegawai Pendidikan Daerah ulu Terengganu, Tuan Jalaludin Ismail.

Wednesday, 22 November 2017 13:04