Selamat Menyambut Hari Raya Eidul Fitri 1436H daripada kami warga SAHUT kepada anda semua khasnya kepada pelajar SAHUT dan ibubapa / penjaga. Berhati-hatilah kita semua terutamanya semasa memandu di atas jalan raya, agar kejadian yang tidak diingini, tidak berlaku. Semoga kita dalam lindungan Allah s.w.t. hendaknya.

Kepada pelajar-pelajar SAHUT, manfaatkanlah cuti panjang ini (daripada 16-24 julai 2015) dengan sebaik-baiknya. JANGAN LUPA SIAPKAN KERJA-KERJA CUTI TERANCANG YANG TELAH DIBERIKAN. Selain itu, pada 25 julai 2015 (Sabtu) satu jamuan raya diadakan di Dewan SAHUT pada pukul 2.00 petang. Oleh itu, ibubapa / penjaga yang menghantar anak mereka ke SAHUT pada hari tersebut, dijemput turut sama meraikan majlis sambutan hari raya itu dan digalakkan membawa sedikit juadah bagi memeriahkan lagi sambutan Hari Raya Aidilfitri peringkat sekolah itu.

Akhir kata dari saya Admin Laman Sesawang SAHUT, mengucapkan  Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Assalamualaikum...

Total142046

Saturday, 18 November 2017 12:02