Selamat Menyambut Hari Raya Eidul Fitri 1436H daripada kami warga SAHUT kepada anda semua khasnya kepada pelajar SAHUT dan ibubapa / penjaga. Berhati-hatilah kita semua terutamanya semasa memandu di atas jalan raya, agar kejadian yang tidak diingini, tidak berlaku. Semoga kita dalam lindungan Allah s.w.t. hendaknya.

Kepada pelajar-pelajar SAHUT, manfaatkanlah cuti panjang ini (daripada 16-24 julai 2015) dengan sebaik-baiknya. JANGAN LUPA SIAPKAN KERJA-KERJA CUTI TERANCANG YANG TELAH DIBERIKAN. Selain itu, pada 25 julai 2015 (Sabtu) satu jamuan raya diadakan di Dewan SAHUT pada pukul 2.00 petang. Oleh itu, ibubapa / penjaga yang menghantar anak mereka ke SAHUT pada hari tersebut, dijemput turut sama meraikan majlis sambutan hari raya itu dan digalakkan membawa sedikit juadah bagi memeriahkan lagi sambutan Hari Raya Aidilfitri peringkat sekolah itu.

Akhir kata dari saya Admin Laman Sesawang SAHUT, mengucapkan  Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Assalamualaikum...

COUNTDOWN SPM 2018

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Monday, 10 December 2018 02:23