Selamat menduduki peperiksaan percubaan SPM ( SBP ) 2015 kepada semua pelajar tingkatan 5. Peperiksaan ini akan bermula pada 10 hingga 25 Ogos di Dewan Perdana SAHUT. Iringan doa dan restu bagi pihak sekolah agar pelajar dapat menjawab dengan keadaan yang baik dan tenang.

Admin juga mengharapkan semua pelajar dapat membuat persediaan dari segi fizikal dan mental sebelum melangkah ke dewan peperiksaan. Jagalah kesihatan seperti tidur awal dan pemakanan terutama sarapan pagi mestilah diambil walau sedikit untuk mengahdapi kertas diwaktu pagi. Berjuanglah dimedan peperiksaan ini dengan bersungguh- sungguh dan kita sebagai seorang islam bertawakal kepada Nya selepas kita berpuas hati dengan usaha kita.

DONT STOP UNTIL YOU TOUCH THE SKY

KEEP MOVING.....

STRAIGHT A+

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Total201261