Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu ( SAHUT ) akan mengadakan Majlis Graduasi Kali Ke- 4 pada 8 Oktober 2015 (pada mulanya  1 Oktober ditunda pada tarikh berkenaan) bertempat Dewan Perdana SAHUT. Majlis tersebut akan dirasmikan oleh Tuan Haji Sharfuddin Bin Haji Ali HUssin, Pengarah Pendidikan Negeri Terengganu.

Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk memberi pengiktirafan kepada pelajar tingkatan 5 yang bakal menghadapi peperiksaan SPM pada awal bulan November nanti. Antara anugerah yang disempurnakan ialah Anugerah Bitara ( Pelajar Terbaik Akademik ), Anugerah Platinum ( Kelas Pertama ), Anugerah Emas ( Kelas Kedua Atas ), Anugerah Perak ( Kelas Kedua Bawah ) dan Anugerah Gangsa ( Kelas Ketiga ). Penganugerahan ini adalah berdasarkan kepada peperiksaan percubaan SPM yang telah dijalankan baru- baru ini.

Semua ibubapa pelajar dan keluarga pelajar tingkatan 5 dijemput hadir untuk menyerikan majlis ini. Sesi bergambar setiap pelajar memakai jubah konvokesyen rasmi SAHUT akan diadakan sebagai kenang kenangan mereka berada di bumi SAHUT tercinta selama 5 tahun. Admin berdoa agar majlis ini bakal berjalan dengan lancar dan mendapat kerjasama sepenuhnya dari AJK guru yang telah diamanahkan oleh pihak sekolah.

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Total219896