Unit Sukan SAHUT akan menganjurkan Kejohanan Merentas Desa Kali Ke-6 pada hari khamis bermula jam 7.30 pagi. Semua pelajar telah berlatih dengan semangatnya bermula pada awal minggu persekolahan lagi. Bersesusaian dengan tema minggu ini iaitu PEMUPUKAN SEMANGAT BERPASUKAN semoga semua ahli rumah masing- masing dapat meningkatkan semangat juang untuk menjuarai pertandingan kali ini. Selamat bertanding semuanya...dan jaga kesihatan sepanjang pertandingan dengan cuaca yang panas.

Tahniah kepada Rumah Tok Indera yang telah menjuarai kejohanan merentas desa pada tahun ini. Kepada rumah- rumah lain jangan berputus asa untuk memantapkan perjuangan berpasukan

Berita & Peristiwa

 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

PERTANDINGAN BAHAS PIALA PERDANA MENTERI ZON C 2017

 

 Kami warga SAHUT mengucapkan selamat datang kepada semua kontijen SBP Zon Timur dari Terengganu, Kelantan, Pahang & Johor. Semoga anda semua berpuashati dengan layanan kami.

 Tarikh :

11 Mac 2017

Jam :

8.30 ptg

Tempat :

Bilik Khas & Kelas

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

 LAWATAN BERMAKLUMAT KE INDONESIA

 

3 orang guru pengiring dan 30 pelajar mengikuti lawatan ke Pulau Karimun, Riau, Indonesia . Lawatan ini bermula 9 - 11 Mac 2017 yang bertujuan untuk berkolaborasi  dengan sekolah disana dan mengeratkan silaturrahim sesama rumpun bangsa yang sama dengan semangat ASEAN.

 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  

 

 

 

 

 

Countdown SPM

Time passed:
1
6
Days
0
0
Hours
4
5
Minutes
5
4
Seconds
TIME IS GOLD

Waktu

Waktu Solat

Pelawat

1.png4.png2.png4.png4.png4.png
Today49
Yesterday85
This week238
This month2277
Total142444

Who Is Online

1
Online

Wednesday, 22 November 2017 13:04
Powered by CoalaWeb