Unit Sukan SAHUT akan menganjurkan Kejohanan Merentas Desa Kali Ke-6 pada hari khamis bermula jam 7.30 pagi. Semua pelajar telah berlatih dengan semangatnya bermula pada awal minggu persekolahan lagi. Bersesusaian dengan tema minggu ini iaitu PEMUPUKAN SEMANGAT BERPASUKAN semoga semua ahli rumah masing- masing dapat meningkatkan semangat juang untuk menjuarai pertandingan kali ini. Selamat bertanding semuanya...dan jaga kesihatan sepanjang pertandingan dengan cuaca yang panas.

Tahniah kepada Rumah Tok Indera yang telah menjuarai kejohanan merentas desa pada tahun ini. Kepada rumah- rumah lain jangan berputus asa untuk memantapkan perjuangan berpasukan

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Total219895