Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu sedang mengadakan Program Ihya' Ramadhan sepanjang bulan ramadhan sehingga cuti hari raya aidil fitri. Pelancaran telah diadakan pada 12 Jun 2016 oleh pengetua Sekolah Menengah Sains Hulu Terengganu, Ustazah Nor Hayati binti Yusoff. Tujuan program ini diadakan adalah untuk mengisi aktiviti sepanjang bulan ramadahan seperti majlis khatam quran, sembahyang sunat terawih, dhuha dan penyampaian sumbangan hari raya kepada pelajar anak yatim.

Wednesday, 22 November 2017 13:04