Alhamdulillah SAHUT telah terpilih untuk mengadakan Program PEER TO PEER PT3 peringkat daerah Hulu Terengganu pada 26 - 27 Oktober 2016. Program ini adalah kesinambungan program yang pernah diadakan untuk pelajar SPM yang berkonsepkan jalinan strategik akedemik dengan sekolah yang lain di dearah Hulu Terengganu.

Tenaga Pengajar yang terlibat ialah dikalangan guru muda tingkatan 3 yang dipantau oleh guru subjek masing- masing. Ini secara tidak langsung memantapkan pengetahuan mereka dalam menghadapi peperiksaan PT3 nanti. Subjek yang terlibat  Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik dan PAI.

KEJOHANAN TENPIN BOLING SILATURAHIM WARGA SAHUT

Kelab Guru SM Sains Hulu Terengganu akan menganjurkan program di atas seperti mana butiran terperinci berikut.

20 Januari 2018

9.30 pagi

Coral Crown Bowls, Paya Bunga Sentral

Yang berminat sila berhubung dengan kelab guru SAHUT

MESYUARAT GURU KALI KE-2

14 Januari 2018

2.45 petang

TempaT :

Bilik Mesyurat SAHUT

KEJOHANAN MERENTAS DESA SAHUT KALI KE-8

18 Januari 2018

9.00 pagi

Padang SAHUT

Potluck sarapan pagi telah dianjurkan oleh Kelab Guru & Staf Sokongan, mohon guru- guru membawa juadah tambahan bagi memeriahkan lagi jamuan itu.

Makan minum pelajar pula adalah dibawah kelolaan rumah masing- masing.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Tuesday, 21 May 2019 15:06